Permalänk

Photo art

Är helt förälskad i denna fototavla. Har spanat på den väldigt länge och jag gillar den bara mer och mer. Dock är jag lite osäker på vart jag skulle kunna ha den, men den är så fin så att nånstans ska den nog kunna få plats.

Bildkälla: lovewarriors.se

Taggar:

Permalänk

Hatkärlek

Har en liten hatkärlek till vår lilla röda telefonkiosk. Det är en av sambons få saker som har fått vara kvar när jag och han flyttade ihop. Jag tycker egentligen inte att den passar in men jag kan inte göra mig av med den. På ett sätt så tycker jag även om den eftersom den symboliserar London och det är en stad som vi båda älskar och har varit till flera gånger. För att få den att passa in funderar jag på att köpa David Ehrenstråhles My gudie to London poster, tror den skulle göra sig riktigt bra där.

 

Bildkälla: artilleriet.se

Taggar: ,

Permalänk

Fredag

Har varit lite off när det gäller bloggandet, har varken haft ork eller tid men så blir det ibland. Idag gör jag ett litet framsteg och gör ett lite enklare inlägg, kommer nog bli några sådana framöver.

Noah har nu börjat vakna runt kl. 6 vilket är skönt i sig för då hinner man med mycket mer under dagen men är dock helt slut på kvällarna. Idag står en lunch inne i stan på schemat sen ska vi hämta ut Noahs stol som har kommit. Det är så roligt nu när han kan sitta upp och även få smaka på lite mat.

 

En liten bild från vårt vardagsrum, härliga vårtulpaner i fönstret som vi fick av goa vänner förra helgen.

 

Trevlig fredag till er!

 

 

 


Permalänk

Utemöbler

Det börjar bli dags att kika på vilka utemöbler vi ska införskaffa. Vår altan är på hela 46kvadratmeter så det finns en hel del utrymme att fylla. Fördelen med att ha en stor altan är att man får plats med både soffa och ett matbord.

Denna hängstol känns självklar! Tänk att få sitta i den under sommaren mysa och läsa en bra bok.

Denna gungstol ligger också högt upp på inköpslistan till altanen.

Bildkälla: Ikea.se

Taggar: ,

Permalänk

Tips till vad du kan göra av dina instagrambilder

Jag tycker att storleken på framkallade instagrambilder är så charmig och jag ville få upp så många som möjligt på väggen utan att spika upp en massa tavelhyllor eller ramar. Så istället använde jag mig av lite hampasnöre och miniatyrklädnypor. Hampasnöret tejpade jag försiktigt upp på väggen (efter lite bök så ramlade den inte ner) så då slapp jag spika och få hål väggen. Sen satte jag enkelt upp bilderna med hjälp av klädnyporna och resultatet ser ni lite längre ner.

 

Här kan du följa mig på instagram: aniic 

 

Taggar: ,

Permalänk

Inspiration till hemmakontor

Ska inreda ett litet hemmakontor så att jag har någonstans att sitta när jag sitter vid datorn eller pysslar. Just nu blir det att jag sitter lite överallt i huset. I morse blev det framför brasan vilket var skönt och mysigt i sig men skulle ändå vilja ha en fast plats där jag kan ha alla mina saker samlade.

 

Båda skrivborden kommer från Ikea, dock gillar jag det första bäst men vill nog inte ha ett helvitt, tycker det är snyggare med kombon svartvitt.

 

Lite snygg förvaring från House Doctor.

Snygga anteckningsböcker från Lagerhaus och lampa från Ikea.

 

Taggar: , , ,

Permalänk

Ylva Skarp

Skulle vilja byta ut tavlorna jag har i vardagsrummet till någonting nytt och jag är bra sugen på Ylva Skarps kalligrafi prints. Fastnade även för poesiträdet, skulle vara fint att ha i sovrummet.

 

Bildkälla: ylvaskarp.se

Taggar:

Permalänk

Söndagsönskelista

Just nu toppas inredningsönskelistan av följande saker:

Snäckbollar från Love Warriors

Ljuslykta från TineK Home

Läcker bricka också från TineK Home

Och så en svart dekorationsstege från Åhléns.

Taggar: , , ,

Permalänk

Vårt vardagsrum

Här kommer lite bilder på vårt vardagsrum. Är helt förälskad i trägolvet och burspråket, det ger en riktig charm till huset. Dock är jag inte helt nöjd med hyllan som går längst med hela väggen men plockar jag ner den så kommer det bli en massa hål i väggen. Så när det väl blir dags på tapetsering/målning så ryker nog hyllan. Tänkte även byta ut lampan eftersom jag inte tycker att den här passar in på den stilen jag tänkt mig. Lutar åt att det blir Ikeas Ranarp, samma som vi har i matsalen fast modellen större.

 

Denna lampa tror jag skulle göra sig bättre i vardagsrummet än den vi har idag.

 

Taggar: , ,

Permalänk

Ännu en födelsedag

Jahapp då har man varit 26 år i ett dygn, förstår inte riktigt vart alla år tagit vägen. Detta var även min första födelsedag som mamma vilket gjorde den väldigt speciell. I övrigt var det en enkel födelsedag med en liten familjefika på kvällen. Men även om födelsedagen var enkel så var presenterna jag fick väldigt fina. Förutom fotoboken digital fotografi fick jag jättesnygga inredningsdetaljer och ett presentkort på Pure Love Lifestore i Örebro.

 

Taggar: , , ,