Permalänk

Green Kitchen Stories

Försöker hålla mig vaken då min andra halva är på väg hem från jobbresa och jag vill säga hej och ge han en godnattpuss innan jag somnar. Tur nog så var det bar en kort resa och jag och lilla Noah har fått varit själva i två dagar. Från och med imorgon ska vi ha gemensam ledighet fram till augusti då jag ska börja jobba, ska bli så härligt att få vara lediga tillsammans.

För ett tag sen köpte jag kokboken Green Kitchen Stories och idag passade jag på att testa ett av recepten och jag måste säga att det var supergott! Ser fram emot att testa flera av recepten.

Taggar:

Permalänk

Ny färg

Har äntligen tagit mig tid att måla om kökshyllorna och jag är supernöjd med resultatet. Tycker den vita färgen blev mycket bättre än den grå som var innan dessutom framhävs tapetmönstret mycket bättre nu. Nu ska jag bra klura ut vad jag ska ha på hyllorna.

 ※


Permalänk

Då kör vi igen

Har haft en lite längre paus här på bloggen då jag varken haft tid eller inspiration till att skriva. Men nu har jag funnit lite ny inspiration så då kör vi igen.

Har varit en riktig fin och solig dag idag så har varit ute och fixat en hel del i trädgården. Det är så skönt att ha en egen trädgård och kunna vara ute en hel dag utan att det ska bli så krångligt.

Nu ska det sovas och laddas inför en ny dag.


Permalänk

Photo art

Är helt förälskad i denna fototavla. Har spanat på den väldigt länge och jag gillar den bara mer och mer. Dock är jag lite osäker på vart jag skulle kunna ha den, men den är så fin så att nånstans ska den nog kunna få plats.

Bildkälla: lovewarriors.se

Taggar:

Permalänk

Hatkärlek

Har en liten hatkärlek till vår lilla röda telefonkiosk. Det är en av sambons få saker som har fått vara kvar när jag och han flyttade ihop. Jag tycker egentligen inte att den passar in men jag kan inte göra mig av med den. På ett sätt så tycker jag även om den eftersom den symboliserar London och det är en stad som vi båda älskar och har varit till flera gånger. För att få den att passa in funderar jag på att köpa David Ehrenstråhles My gudie to London poster, tror den skulle göra sig riktigt bra där.

 

Bildkälla: artilleriet.se

Taggar: ,

Permalänk

Fredag

Har varit lite off när det gäller bloggandet, har varken haft ork eller tid men så blir det ibland. Idag gör jag ett litet framsteg och gör ett lite enklare inlägg, kommer nog bli några sådana framöver.

Noah har nu börjat vakna runt kl. 6 vilket är skönt i sig för då hinner man med mycket mer under dagen men är dock helt slut på kvällarna. Idag står en lunch inne i stan på schemat sen ska vi hämta ut Noahs stol som har kommit. Det är så roligt nu när han kan sitta upp och även få smaka på lite mat.

 

En liten bild från vårt vardagsrum, härliga vårtulpaner i fönstret som vi fick av goa vänner förra helgen.

 

Trevlig fredag till er!

 

 

 


Permalänk

Utemöbler

Det börjar bli dags att kika på vilka utemöbler vi ska införskaffa. Vår altan är på hela 46kvadratmeter så det finns en hel del utrymme att fylla. Fördelen med att ha en stor altan är att man får plats med både soffa och ett matbord.

Denna hängstol känns självklar! Tänk att få sitta i den under sommaren mysa och läsa en bra bok.

Denna gungstol ligger också högt upp på inköpslistan till altanen.

Bildkälla: Ikea.se

Taggar: ,

Permalänk

Tips till vad du kan göra av dina instagrambilder

Jag tycker att storleken på framkallade instagrambilder är så charmig och jag ville få upp så många som möjligt på väggen utan att spika upp en massa tavelhyllor eller ramar. Så istället använde jag mig av lite hampasnöre och miniatyrklädnypor. Hampasnöret tejpade jag försiktigt upp på väggen (efter lite bök så ramlade den inte ner) så då slapp jag spika och få hål väggen. Sen satte jag enkelt upp bilderna med hjälp av klädnyporna och resultatet ser ni lite längre ner.

 

Här kan du följa mig på instagram: aniic 

 

Taggar: ,

Permalänk

Inspiration till hemmakontor

Ska inreda ett litet hemmakontor så att jag har någonstans att sitta när jag sitter vid datorn eller pysslar. Just nu blir det att jag sitter lite överallt i huset. I morse blev det framför brasan vilket var skönt och mysigt i sig men skulle ändå vilja ha en fast plats där jag kan ha alla mina saker samlade.

 

Båda skrivborden kommer från Ikea, dock gillar jag det första bäst men vill nog inte ha ett helvitt, tycker det är snyggare med kombon svartvitt.

 

Lite snygg förvaring från House Doctor.

Snygga anteckningsböcker från Lagerhaus och lampa från Ikea.

 

Taggar: , , ,

Permalänk

Ylva Skarp

Skulle vilja byta ut tavlorna jag har i vardagsrummet till någonting nytt och jag är bra sugen på Ylva Skarps kalligrafi prints. Fastnade även för poesiträdet, skulle vara fint att ha i sovrummet.

 

Bildkälla: ylvaskarp.se

Taggar: